success stories

Το Parent Coaching αποτελεί για εμάς μια πολύ ευχάριστη εμπειρία! Είμαστε ένα ζευγάρι με πολλά κοινά χαρακτηριστικά, αλλά με διαφορετικό τρόπο σκέψης και τεχνικές αντιμετώπισης. Έχουμε δύο παιδιά, ηλικίας 10 και 7 χρονών, με τα οποία θέλουμε να εξελισσόμαστε μαζί, να τα στηρίζουμε διαρκώς και να τους παρέχουμε το βέλτιστο δυνατό!

Με την Άντρη Αντρέου νιώσαμε αμέσως την οικειότητα, την άνεση και την εμπιστοσύνη να μιλήσουμε για τα παιδιά μας, τη σχέση μας μαζί τους και τους ρόλους μας μέσα στην οικογένεια. Πρωτίστως όμως, ανακαλύψαμε τις δικές μας δυνάμεις, τα δικά μας ξεχωριστά εργαλεία και βρήκαμε μαζί τρόπους να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Η άμεση, ρεαλιστική και αποτελεσματική προσέγγιση των προβλημάτων μας, οι τεκμηριωμένες προτάσεις και οι ιδέες για προσωπική ανάπτυξη και αυτοφροντίδα ήταν οι λόγοι που μας κέρδισαν σε αυτή την εμπειρία του Parent Coaching. Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη ζεστασιά, το χιούμορ και την ευχάριστη διάθεση της Άντρης, η οποία ήταν πάντα διαθέσιμη, υποστηρικτική και έτοιμη να μοιραστεί τις προσωπικές της εμπειρίες ως γονιός. Ήταν μια υπέροχη διαδικασία αυτογνωσίας, συνειδητοποίησης, αλλά και συναισθηματική εμπειρία που μας βοήθησε να δώσουμε νόημα στις απλές, καθημερινές στιγμές με τα παιδιά μας, να διαχειριστούμε καλύτερα τον χρόνο μας και να γίνουμε καλύτεροι και πιο χαρούμενοι γονείς!

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα και από καρδιάς την εμπειρία του Parent Coaching, καθώς ο ρόλος των γονιών πλέον έχει γίνει πιο απαιτητικός και η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο στην αναπτυξη των παιδιών. Δεν υπάρχουν μυστικές συνταγές για μια ευτυχισμένη οικογένεια! Η αγάπη, ο ποιοτικός χρόνος και η συνεχιζόμενη μάθηση, με την στήριξη και την καθοδήγηση από έναν ειδικό στο Parent Coaching αποτελούν σίγουρα τα καλύτερα συστατικά!

Άντρη, σε ευχαριστούμε πολύ!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ευανθία και Χάρης

Parental coaching with Andry was a great experience.

At first, I was reluctant to share my personal feelings but Andry made it easy for me to open up and share all my thoughts and worries about me being a good parent.
Through different exercises and tasks I had in every session it made it easier for me to trust myself and gradually improve myself as a person and as a parent.
A big thank you to Andry for all the help and support that she’s given me.

Keep up the good work!
Helen, mother of two

Η εμπειρία ήταν από την πρώτη στιγμή συγκλονιστική. Οι δώδεκα συνεδρίες πραγματικά με άλλαξαν και με έφεραν σε επαφή με ένα κομμάτι του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι υπήρχε καθώς επίσης μου αφύπνισε τεράστια απωθέματα δυναμισμού.

Μαζί με τις στρατηγικές που η Άντρη με αβίαστο, ευέλικτο και αποτελεσματικό τρόπο με δίδασκε, κατάφερα να ξεπεράσω χωρίς να το καταλάβω πολλά εμπόδια που αφορούσαν στην επικοινωνία μου με τα παιδιά μου.

Η Άντρη έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να σε φέρνει πιο κοντά στον πραγματικό σου εαυτό, να θυμηθείς δυνάμεις και δεξιότητες που έχεις στη διάθεσή σου αλλά δεν τις χρησιμοποιείς. Είναι παθιασμένη με αυτό που κάνει και όλη αυτή η ενέργεια μαζί με τις προπονητικές της ικανότητες που βγαίνουν με ένα φυσικό τρόπο, σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, εμπιστοσύνη ενώ ο ενθουσιασμός σου για την γονεϊκότητα γίνεται ένα με την καθημερινότητά σου.

Μετά από κάθε συνεδρία φεύγεις ανάλαφρος και σφριγηλός εσωτερικά και  ανυπομονείς να ρουφήξεις κάθε σταγόνα της ζωής σου και να ευτυχήσεις με τα παιδιά σου!

Χρήστος, πατέρας 3ων

Στην αρχή δίσταζα να δοκιμάσω αυτό το πρόγραμμα.. Συμμετέχοντας και με την πάροδο των συνεδριών, ανυπομονούσα για την επόμενη φορά! Το κυριότερο ήταν πως συνειδητοποίησα μετά από την κάθε συνεδρία, μπορούσα να ονειρεύομαι, να αγαπώ και να θαυμάζω ΕΜΕΝΑ για να μπορώ στη συνέχεια να βοηθήσω τα παιδιά μου και όχι μόνο. Έμαθα να βλέπω τα θετικά κι όχι τα αρνητικά. Να ακούω και να με ακούνε. Ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις να βρίσκω τα θετικά και να το παλεύω!

Άντρη σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!
Σκεύη, μητέρα 2 παιδιών