Εργαστήρι Κοινωνικής
& Συναισθηματικής Ανάπτυξης

Το πρώτο εργαστήρι του είδους του στην Κύπρο, μετρά από το 2012 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας αλλά και συνεργασίας με πολλά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία! Προσφέρεται κυρίως ως απογευματινό εβδομαδιαίο εργαστήρι είναι έχει διάρκεια 60΄- 90’, (ανάλογα με τον χώρο, τον αριθμό των παιδιών και τις ηλικίες) κι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-10 ετών! Επίσης εντάσσεται στο πρόγραμμα πολλών Νηπιαγωγείων (είτε πρωί, είτε απόγευμα), σε Summer School, εκδηλώσεις, αλλά και σε μεμονωμένα θέματα ή εργαστήρια.

Στόχοι μας η ενδυνάμωση και ετοιμότητα των παιδιών για να νιώθουν (και να είναι!) ικανά να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία ή πρόβλημα που θα συναντήσουν, αλλά κυρίως η ικανότητά τους να μάθουν να απολαμβάνουν τη ζωή! Δουλεύουμε βιωματικά, για ανακαλύψουμε και να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας, την αναγνώριση και διαχείριση των συναισθημάτων μας, ενώ προετοιμαζόμαστε για σύγχρονα κοινωνικά φαινόμενα, όπως ο ρατσισμός, το bullying, κ.α. Επενδύουμε στην ομάδα και στην ανάπτυξη αξιών όπως ο σεβασμός, η αλληλεγγύη και η αποδοχή. Τέλος, γίνεται μια παράλληλη επιμόρφωση γονεών, μέσα από ενημερωτικό υλικό, προτεινόμενες δραστηριότητες και βιβλιογραφία σε κάθε συνάντηση.

Μπορώ να το βρω στην πόλη μου; Ποιο είναι το κόστος;

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Παιδικά Παραμύθια

Αγοράστε online τα παιδικά μου παραμύθια, σε μορφή PDF έτοιμα για εκτύπωση σε booklet!
Δείγμα
ΔΕΙΝOΣΑΥΡΟΙ HΡΩΕΣ

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ HΡΩΕΣ

Διαφορετικά παιδιά, χαρίσματα, ανάγκες!

Δείγμα
Ο ΡΙΓΑΣ ΤΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΤΙΓΡΑΚΙ

Ο ΡΙΓΑΣ ΤΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΤΙΓΡΑΚΙ

Ένα παραμύθι για τη σεξουαλική παρενόχληση

Δείγμα
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ
]

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ

Μια ιστορία για τον ρατσισμό

Δείγμα
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟY

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟY

Διαφορετικές οικογένειες – αποδοχή

Δείγμα
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ

Σχολικός αποκλεισμός: bullying
Μπορείτε να τα αγοράσετε τα παραμύθια €5 το ένα ή €22 τα πέντε σε ηλεκτρονική μορφή pdf έτοιμα για εκτύπωση σε μορφή booklet. Τα παραμύθια είναι καταλληλα για παιδιά 3 χρονών και άνω.

Γίνε Πιστοποιημένος Εμψυχωτής Εργαστηρίου Κοινωνικής & Συναισθηματικής Ανάπτυξης!

Αν ήδη δουλεύεις με παιδιά, είσαι γονέας ή σε ενδιαφέρει να ανοίξεις το δικό σου εργαστήρι, πάρε την Πιστοποίηση του Ε.Κ.Σ.Α. και δώσε μια νέα ώθηση στην καριέρα σου

Πως μπορώ να αποκτήσω την Πιστοποίηση του Εμψυχωτή Εργαστηρίου Κοινωνικής & Συναισθηματικής Ανάπτυξης;

Η Πιστοποίηση δίνεται μετά από την πετυχημένη συμμετοχή σε 3ήμερο-5ήμερο (αναλόγως συμμετεχόντων) εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Μπορούν να το παρακαλουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, ή άτομα που ήδη εργάζονται με παιδιά και θέλουν να εμπλουτίσουν τα εργαλεία και τις γνώσεις τους στα πάνω από 40 αντικείμενα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, σας δίνεται η δυνατότητα να το εντάξετε στη δουλειά που ήδη κάνετε ή να το διδάξετε ως ξεχωριστό εργαστήρι. Από μένα θα πάρετε εκτός από το πρόγραμμα και τις εμπειρίες που θα μοιραστώ μαζί σας, ΟΛΟ το υλικό, για τα παιδιά και για τους γονείς, για εργαστήρια διάρκειας 3 χρόνων! Μπορείς να γίνεις ασυναγώνιστος στον τομέα σου ή να ξεκινήσεις ένα δικό σου εργαστήρι Ε.Κ.Σ.Α.! Τέλος θα πάρεις δωρεάν όλα τα παραμυθάκια μου για να τα χρησιμοποιείς στα εργαστήρια σου!

Υπάρχουν προαπαιτούμενα για να παρακολουθήσω το πρόγραμμα και να πάρω την πιστοποίση;

Η εμπειρία με τα παιδιά είναι απαραίτητη, η απόλυτη πίστη στη θετική προσέγγιση επίσης! Πτυχίο σε συναφείς τομείς, λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Επίσης θα πρέπει να συμπληρώσετε και να μας στείλετε την αίτησή συμμετοχής και 2 συστατικές επιστολές από γονείς ή συναδέλφους.

Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής για όλο το πρόγραμμα είναι μόλις στα €680 και εμπεριέχει όλο τα πιο πάνω. Έκπτωση €100 για φοιτητές και ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας). Ισχύουν ειδικές τιμές για ομάδες.

Μετά την απόκτηση της Πιστοποίησης, τι;

​Θα είχετε εμπλουτίσει το βιογραφικό σας, θα έχετε κερδίσει καινούρια εργαλεία για να δουλέψετε πιο αποτελεσματικά από ποτέ με τα παιδιά και θα έχετε τη δυνατότητα ακόμα και να φτιάξετε τη δική σας επιχείρηση, χωρίς κανένα επιπλέον δικό μας οικονομικό όφελος. Με μια μικρή συνδρομή €30/χρόνο, λαμβάνετε μέρος στην κλειστή ομάδα μας στο FB, για συνεχή ανατροφοδότηση και αλληλοϋποστήριξη, μπαίνετε στο αποκλειστικό mailing list με εβδομαδιαία άρθρα και πηγές σχετικά με το αντικείμενο και με 1 Webinar τον χρόνο μόνο για σας! Ελάτε στην ομάδα μας! Ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο!